Bli Grønn Med Dine Egne Energiressurser

Noe som flere ikke skjønner om grønn energi er at det sparer penger på strøm til hjemmet ditt! Mens det er mange fordeler for miljøet, går grønt er en fin måte å kutte kostnader og selv, få skattelettelser! Les denne artikkelen for tips om å gjøre grønn energi rimelig.

Gjør bruk av fans inne i hjemmet. Du kan enkelt bruke gulv vifter eller har en takvifte installert for å øke luftstrømmen inne i hjemmet. Du kan bruke disse selv om du allerede har et klimaanlegg fordi du kan slå termostaten høyere og bare bruke fansen for luft bevegelse.

Bytt dine gamle glødepærer for høy effektivitet LED eller kompakt fluorescerende lyspærer. Disse pærene bruker langt mindre strøm enn glødelamper, og de kommer i størrelser som passer de fleste eksisterende inventar. Mens up-front kostnaden er generelt høyere, de fleste av disse pærene vil vare i årevis før brenning.

Et flott tips for grønn energibruk er å sikre at hjemmet ditt er riktig isolert og har en høy R-verdi med isolasjonen. Den beste isolasjonen har en høyere R-verdi. Ikke bare vil du spare energi, men den ekstra isolasjonen vil holde ut overdreven støy fra utenfor hjemmet.

En god måte å begynne din søken etter grønn energi er å bruke alternative kilder for å varme ditt hjem. Mens tre ovner har vært lettelse på i utallige år, er den nyere trenden mot pellet ovner. Pellets er sammensatt av komprimert sagflis og tar opp langt mindre plass enn en tre-haug.

I noen områder av verden folk kan registrere deg for vind og Geotermisk energi fra sin kraft leverandør. Dette er vanligvis litt mer penger, men det er grønn energi som du kjøper og ikke trenger å investere i maskineriet å gjøre det. Dette bidrar til å gjenoppleve stresset for fossilt brensel av energiselskapet.

Naturlige energikilder kan være uforutsigbare, og derfor bør du alltid ha en back-up plan. Finn ut mer om nettomålingsplaner: I de fleste byer vil du få mulighet til å koble systemet til hovedstrømnettet og bruke det når det ikke er nok sol eller vind for at den grønne energiløsningen fungerer som den skal.

Ha alltid en backup strømkilde for en vind generasjon system. Systemet må være i stand til å ta hensyn til lav-vind dager. Denne sikkerhetskopien kan være en annen type fornybar kilde, for eksempel et batterisystem drevet av solenergi, eller en diesel generator. Et annet alternativ er å ha hjemmet plugget inn i verktøyet strømnettet.

Hvis du har en bil med en dieselmotor, tenke på å bytte til biodiesel. Biodiesel er nedbrytbart er ikke vil ha noen skadelige effekter på miljøet. Men ved hjelp av biodiesel kan være dyrt og finne fyllestasjoner er vanskelig. Hvis du har råd til å bruke dette alternativet, gjør ditt beste for å redusere skadelige emanations fra dieselmotorer.

Bruk av grønn energi trenger ikke å være tidkrevende eller altfor dyrt. Bare å få fluorescerende lyspærer, slå av apparater når de ikke er i bruk, eller installere en programmerbar termostat kan hjelpe. Husk tipsene i denne artikkelen, slik at du kan gå grønt for miljøet og for lommeboken din!

Alt Å Vite Om Grønn Energi