Grønne Energitips Som Kan Utgjøre En Forskjell!

Du har kanskje hørt om fordelene ved å oppdatere hjemmet ditt med solcellepaneler for å spare energi og spare penger. Mellom økonomiske og miljømessige spørsmål er grønn energibruk gunstig. Følgende guide vil oppgi fordelene ved å bruke solcellepaneler og gi deg en ide om hvor du kan kjøpe dem.

Hvis du lader produkter i hjemmet ditt, kan du bruke smarte grønne ideer til å spare energi ved å koble fra disse enhetene når du er ferdig. Selv når de er fulladet, disse enhetene fortsatt forbruker energi og koster deg penger. Så koble dem fra når de er ferdige, og spare litt energi og penger.

Hvis du ikke bruker et apparat, må du slå det av. Hvis du for eksempel ikke er i et bestemt rom, slår du av lysene, TVEN eller datamaskinen. Hold husholdningsapparater på en Power Strip, og slå den av når den ikke er i bruk.

Isoler hjemmet ditt. En pre-1950 hjem som ikke er isolert vil bruke ca 60 prosent mer energi enn et hus som ble bygget etter 2000. Legge tilstrekkelig isolasjon til loftet og kjelleren vil i stor grad forbedre hjemmet ditt energieffektivitet. I tillegg til å holde deg varm om vinteren, vil du finne at hjemmet er fortsatt mye kulere i sommermånedene, noe som reduserer behovet for et klimaanlegg.

Når du implementerer et solenergisystem, sett batteriene så nær cellene som mulig. Dette hindrer strøm fra å gå seg vill i kablene. Det reduserer også enhver sjanse kabelen vil skygge cellene, noe som reduserer deres generasjonevne.

Mål den rådende vindhastigheten på eiendommen din før du vurderer en vind generator. For at vindenergi skal være kostnadseffektiv, trenger du en vindhastighet som er større enn 8,5 til 9 MPH minst 60 prosent av tiden. Eventuelle tregere, og turbinen vil ikke spinne raskt nok til å generere mye elektrisitet.

Ha alltid en backup strømkilde for en vind generasjon system. Systemet må være i stand til å ta hensyn til lav-vind dager. Denne sikkerhetskopien kan være en annen type fornybar kilde, for eksempel et batterisystem drevet av solenergi, eller en diesel generator. Et annet alternativ er å ha hjemmet plugget inn i verktøyet strømnettet.

En høyeffektiv ovn blir langt mindre effektiv med et tett, skittent filter, så bytt ovnen filtre ofte. Dette er spesielt viktig hvis du bruker tett vevde plisserte filtre, fordi HVAC-systemet må jobbe mye hardere for å trekke inn luft gjennom sine små åpninger. De fleste filtre må endres eller rengjøres minst en gang hver tredje måned.

Tenk på å få en hybridbil. Elbiler har mange feil, inkludert det lave antallet ladestasjoner. Med en hybridbil kan du bruke enten gass eller elektrisk kraft, avhengig av hva som er tilgjengelig. Invester i et hybridkjøretøy hvis du bor i nærheten av en ladestasjon eller kan få din egen.

Solcellepaneler har mange fordeler, som du nå er klar over. De er enkle å kjøpe og installere, pluss at de varer en stund. Solcellepaneler er en god måte å være grønn og gi en sårt tiltrengt oppdatering for hjemmet ditt.

Alt Å Vite Om Grønn Energi