Utnytt Kraften I Grønt I Hjemmet Ditt

Grønn energiteknologi endrer seg hver eneste dag. Det er folk som jobber for å redusere mengden energi hvert hjem bruker på daglig basis. Disse nye teknologiene er tilgjengelige for forbrukere å dra nytte av. Lær litt om noen av de grønne alternativene dine i denne artikkelen.

Bare kutte ned på mengden elektrisitet du bruker på daglig basis kan spare mye energi. Når du ikke bruker et apparat, må du koble det fra. Når du ikke bruker TV, datautstyr eller lys, ikke glem å slå dem av. Dette er lett å gjøre og sparer mye energi.

Ved utforming utendørs belysning for patio eller hage banen, vurdere soldrevne lamper. Disse lampene er ikke kostbare og trenger ikke flere strømkilder enn direkte soleksponering. Dette vil spare betydelig energi. Du trenger heller ikke å henge lys eller ledninger utendørs.

Solar oppvarming av vann er en fin måte å redusere bekostning av varmt vann som brukes til dusjer og svømmebassenger. Solar vann varmeovner er mye mer energieffektive enn elektrisk eller gass-drevne vann varmesystemer. Solsystemer bruker solens energi til å stabilisere vanntemperaturen. Mens mange av disse oppgraderingene har høy opp-front kostnader, kan de kvalifisere for skattefradrag eller andre rabatter.

Du kan dra nytte av solenergi uten å investere i kostbar installasjon. Betalende oppmerksomhet til vinduet plassering, isolasjon og landskapsforming er nok. Bli kvitt noen trær som kastet en skygge på hjemmet ditt, legge til flere vinduer hvis et rom er for mørkt og legge isolasjon i veggene for å beholde solens varme.

Sørg for at hjemmet ditt er helt forseglet fra alle utkast, hvis du ønsker å leve grønt og bruke rektorer av grønn energi. Vinduer og dører er dine største syndere for å slippe varm og kald luft ut av hjemmet ditt. Så forsegle dem og begynne å spare penger.

Bruker du fortsatt oljevarme? Du kan bytte til en grønnere løsning uten å erstatte ovnen. Finn en kvalifisert tekniker for å inspisere systemet ditt og sørg for at du kan bytte til et biodrivstoff. Biodrivstoff er giftfrie, nedbrytbare og fornybare energikilder som du vil kunne gjenbruke.

En måte å bruke den energien du allerede har i en grønn måte er ikke til inaktiv bilen overdrevet. Hvis du skal ha bilen parkert i mer enn 30 sekunder, og slå av motoren og spare energi i tanken. Så når du venter på ungene på skolen, slå av motoren og spar.

Bruk en bærbar datamaskin i stedet for en stasjonær PC, som bruker mer energi. Ved å gjøre dette kan du spare rundt 75% av elektrisk regning, spesielt hvis du stadig bruker Internet t eller skrive opp papirer. I tillegg er den bærbare datamaskinen bærbar og brukes hvor som helst i huset.

Å finne informasjon om grønn energiteknologi er bare det første trinnet i å skape et hjem som er kvalifisert til å bli ansett som et grønt hjem. Finn produktene du kan få til å jobbe i hjemmet ditt og redusere regningene dine, samt karbonavtrykket ditt ved å gjøre disse positive endringene.

Alt Å Vite Om Grønn Energi